Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Over Ons

Opgericht in 2008.
En al 15 jaar maken we mijlpalen die echt onvergetelijk zijn.

Europa's Meest Vertrouwde Online Juwelier - Meer dan 4000 5-Sterrenrecensies
Onze Missie

UITZONDERLIJKE KWALITEIT

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt door onze ervaren vakmensen, wat ervoor zorgt dat elk stuk van uitzonderlijke kwaliteit is. We besteden extra zorg tijdens het selecteren van onze materialen, zodat deze van hoge kwaliteit en ethisch verantwoord zijn.

ONOVERTROFFEN PRIJS

In tegenstelling tot veel andere juweliers, schakelen wij de tussenpersoon uit door uw stuk rechtstreeks voor u te ontwerpen, te maken en te bezorgen. Daarom kunnen wij uitzonderlijke sieraden maken tegen de laagst mogelijke prijzen.

BESTE SERVICE

Het is uiterst belangrijk voor ons om het beste service te verlenen aan all onze klanten. Ons ervaren team helpt u graag verder met het vinden van de juiste diamanten juweel die u zoekt.


Omdat we de tussenpersoon overslaan
betaalt u 78% minder dan bij een juwelier in de winkelstraat

Ons verhaal

De familie Jain is toegewijd aan het maken van ambachtelijke juwelen en hun expertise stamt uit meer dan 4 generaties. Onlangs ging de familie Jain wereldwijd met het bedrijf en behaalde ze een groot succes met het merk Diamonds Factory, dat nu als een van de meest vertrouwde en geliefde juwelen makers wordt gezien.

ZOALS AANWEZIG IN

Vertrouwde internationale juwelier

U kunt erop vertrouwen dat wij de hoogste kwaliteitsnormen leveren, van klantenservice tot superieur vakmanschap.

Meer Dan
75000 Klanten bediend

Uitstekende Kwaliteit En
Vakmanschap

6 Showrooms In Heel Europa. Wereldwijd Aanwezig.

Bezoek onze winkels

Antwerp Diamond Factory Store

De Showroom Gaat Binnenkort Open

Maak een afspraak voor een video call

Parijs Diamond Factory Store

8 Rue De La Vrillière 75001 Parijs

01 85 14 88 30

Maak een afspraak voor een video call

Londen Diamond Factory Store

7 Hatton Garden Londen EC1N 8AD

+44 203 993 1986

Maak een afspraak voor een video call

Berlin Diamond Factory Store

Office 25.2 Kantstraße 164, 10623 Berlin

0800 184 4819

Maak een afspraak voor een video call

Zurich Diamond Factory Store

Showroom Will Open Soon

Maak een afspraak voor een video call

@diamondsfactoryworld