Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

GIDS VOOR SIERADENVERZORGING

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe diamanten sieraden er geweldig blijven uitzien en de tand des tijds doorstaan, is het belangrijk dat u er goed voor zorgt. Hier bij Diamonds Factory willen we dat u voor altijd plezier heeft van uw aankoop. Daarom hebben we deze gids gemaakt, vol met handige onderhoudsinstructies voor sieraden om ervoor te zorgen dat u weet hoe u uw sieraden er net zo goed kunt laten uitzien als op de dag dat u ze ontving.

Diamant zorg

Ze zeggen dat diamanten voor altijd zijn, maar het is nog steeds een heel goed idee om ze regelmatig schoon te maken. Na verloop van tijd kunnen product ophoping en vuil ervoor zorgen dat diamanten hun glans verliezen, dus hier zijn enkele snelle tips voor het reinigen van een diamant om ervoor te zorgen dat hij er nooit dof uitziet:

Verwijder diamanten sieraden altijd voordat u gaat douchen

Zeep kan snel een filmlaag veroorzaken en verder opbouwen, waardoor diamanten na verloop van tijd dof worden. Het is ook een goede gelegenheid om uw huid te laten ademen, en u kunt uw sieraden tijdens het wassen laten weken in een zachte reinigingsoplossing!

Gebruik een zachte tandenborstel om uw diamant schoon te maken

Het reinigen van diamanten is een gemakkelijke taak, alles wat u nodig heeft is een tandenborstel met zachte haren en wat warm water om tussen de tanden te komen die uw diamant op zijn plaats houden. Daarna kunt u voorzichtig het opgehoopte vuil op de steen eraf schrobben.

Verwijder diamanten sieraden bij het aanbrengen van crèmes

Of het nu gaat om uw dagelijkse vochtinbrengende crème of zonnebrandcrème op het strand, draag uw sieraden niet terwijl u de crème aanbrengt om ervoor te zorgen dat ze niet achter de diamant of tussen de tanden komen, waardoor opbouw en dofheid ontstaat. Het is ook een goed idee om haarlak, make-up en parfum aan te brengen voordat u sieraden aandoet, omdat dit na verloop van tijd kan leiden tot aanslag op de tanden, gespen en banden die de diamant op zijn plaats houden.

Wees voorzichtig met ultrasone reinigers

Hoewel deze apparaten uitstekend zijn in het verwijderen van vuil dat zich op diamanten heeft opgehoopt, kan de vibrerende vloeistof die ze creëren er ook voor zorgen dat diamanten bewegen en loskomen in hun gespen. Ze kunnen dan verloren gaan of op een later tijdstip moeten worden hersteld.

Goud zorg

Als uw sieraden elke dag gedragen worden, komen ze met veel vuil in aanraking en krijgen ze behoorlijk wat stoten en krassen. Daarom is het een goed idee om deze eenvoudige tips te volgen om het veilig en schoon te houden, wat ervoor zal zorgen dat het gouden metaal lang meegaat.

Bewaar sieraden op een veilige plaats als u gaat zwemmen of een bubbelbad gebruikt

Chloor is niet vriendelijk als het in contact komt met goud en kan het metaal verkleuren en zelfs beschadigen als het regelmatig wordt ondergedompeld. Als u niet vaak zwemt en vergeet voor een keertje om uw sieraden af te doen, raak dan niet in paniek, maar als u regelmatig in het zwembad of bubbelbad bent, is het een goed idee om uw sieraden in een kluisje te laten, in de originele verpakking. U kunt het ook wikkelen in een zachte doek en in uw tas of rugzak bewaren met een ritssluiting.

Gebruik nooit tandpasta om goud schoon te maken

Veel mensen bevelen dit aan, maar het kan zelfs zachter goud in hogere karaats beschadigen - zoals 18-karaats gouden sieraden. Tandpasta is een schurende substantie, ontworpen om het tandglazuur schoon te houden; op goud kan het bij veelvuldig gebruik veel schade aanrichten.

Doe gouden sieraden af tijdens het schoonmaken

Als u geen beschermende handschoenen draagt tijdens het gebruik van schoonmaakproducten, zoals bleekmiddel of reinigingsspray voor dagelijks gebruik, is het een goed idee om alle sieraden te verwijderen om verkleuring of beschadiging te voorkomen. Zorg ervoor dat u uw handen wast voordat u gouden of diamanten ringen weer aanbrengt na het schoonmaken.

Hoe maakt u een ring schoon

Een beetje afwasmiddel gemengd met wat warm water is alles wat u nodig heeft om een effectieve inweekoplossing voor uw gouden sieraden te creëren. Leg de ring in dit mengsel en laat deze ongeveer 15 tot 30 minuten weken voordat u hem verwijdert en droog veegt met een zachte, schone doek. Gebruik de eerder genoemde tandenborstel om de tanden en de binnenkant van uw ring schoon te maken als er zich substantieel product heeft opgehoopt.

Hoe maakt u een halsketting schoon

Verwijder de hanger van de halsketting en als de steen of versieringen zijn bevestigd met lijm, laat deze dan niet weken in de hierboven genoemde oplossing. Neem in plaats daarvan een vochtige, schone doek en veeg deze voorzichtig over de hanger om eventueel opgehoopt vuil te verwijderen. Maak de halsketting los en doe deze in het afwasmiddel mengsel om te laten weken. Dit zou al het vuil of residu moeten losmaken, daarna kunt u het vuil verwijderen door het af te vegen met een schone doek- vergeet niet extra voorzichtig te zijn als u een fijne halsketting heeft.

Hoe maakt u oorbellen schoon

Om hygiënische redenen raden we u aan om uw oorbel haakjes af en toe met een alcoholdoekje schoon te maken. Om de oorbellen zelf schoon te maken, als ze pootjes en diamanten hebben, neemt u een zachte tandenborstel en warm water en verwijdert u voorzichtig al het vuil of residu. Droog ze af met een zachte doek en u oorbellen zouden sprankelend en klaar moeten zijn om weer gedragen te worden.

Bekijk de rest van onze educatieve handleidingen voor meer informatie over het onderhoud van uw diamanten sieraden en waar u op moet letten bij uw volgende aankoop.

Neem contact op

Als u meer wilt weten over welk goud wij aanraden voor verschillende soorten sieraden, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of voer een Live Chat

@diamondsfactoryworld