Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Ring Maat

U heeft de perfecte diamanten ring gevonden, maar hoe vind u uw ringmaat? Of u nu een verlovingsring koopt voor uw partner of een trouwring voor u zelf koopt, onze ringmaat gids geeft u de beste tips voor het opmeten van de ringmaat thuis.

Ringmaat conversietabel

Onze ringmaat conversietabel is ontworpen om u te helpen uw ringmaat thuis te vinden. Meet gewoon de omtrek van uw vinger waar u de ring om gaat dragen, met behulp van een meetlint. Gebruik dan de ringmaat conversietabel om uw ringmaat te krijgen en om te rekenen.

Ringmaat OMTREK (MM)
A 37.8
B 39.1
C 40.4
D 41.7
E 42.9
F 44.2
G 45.5
H 46.8
I 48.0
J 48.7
K 50.0
L 51.2
M 52.5
Ringmaat OMTREK (MM)
N 53.8
O 55.1
P 56.3
Q 57.6
R 58.9
S 60.2
T 61.4
U 62.7
V 64.0
W 65.3
X 66.6
Y 67.8
Z 68.5

Hoe meet u uw vinger voor een ring?

De meest nauwkeurige manier om uw vinger voor een ring te meten is door een professionele persoon in een sieraden winkel. Als dit echter niet mogelijk is, bieden we een downloadbare ringmaat waarmee u uw ringmaat thuis kunt opmeten. Volg gewoon deze eenvoudige stappen.

 1. 1. Volg de instructies om onze ringmaat tabel te downloaden en af te drukken op A4-papier.
 2. 2. Zoek de ring die u wilt meten en plaats deze tegen de cirkels op de geleider.
 3. 3. Pas de gestippelde cirkel aan de binnenkant van de ring aan zodat deze perfect past.
 4. 4. Zo heeft u uw ringmaat en kunt uw ring bestellen.

Bestel een ringmeter

Heeft u geen printer? Geen probleem. We bieden een gratis ringmaat tool aan die rechtstreeks aan uw deur kan worden geleverd.

Hoe een ring in het geheim te meten

Een verlovingsring of een verrassingscadeau voor uw partner kopen? Hier zijn onze beste tips om hun ringmaat in het geheim te vinden.

 1. Vraag een vriend of een familielid.

  Iemand die veel weet over uw partner( beste vrienden of close familie), weet misschien al hun ringmaat of kan zelfs proberen om het op subtiele wijze namens u te vragen.

 1. Meet een bestaande ring.

  Als ze al een ring om de vinger dragen, waarom dan niet stiekem meten? U kunt de ring naar een juwelier brengen om te laten meten of onze ringmaat tabel afdrukken om hem zelf op te meten.

 1. U kunt ook proberen om haar/zijn vinger te meten terwijl zij/hij slaapt.

  Hoewel dit iets lastiger is, kunt u de vinger van uw partner meten met een touwtje terwijl zij/hij slaapt. Wikkel het gewoon om de ringvinger en leg een knoop. Gebruik vervolgens het touwtje om het te meten met onze ringmaat tabel.

Op zoek naar de perfecte verlovingsring?

Gaat u dan naar onze gids voor verlovingsringen om alles te weten te komen over het vinden van een indrukwekkende ring voor degene van wie u houdt.

Klaar om het huwelijksbootje in te stappen?

Lees meer over wie de trouwringen moet kopen, het beste metaal voor uw bands en andere meest gestelde vragen in onze trouwringen koopgids.

Tips en trucs voor het meten van een ring

Hier zijn onze beste tips en trucs om te onthouden bij het meten van de ringmaat.

Temperatuur - Hoge temperaturen zetten de huid uit, terwijl koude temperaturen de huid doen krimpen. Het is dus een goed idee om hierover na te denken voordat u gaat meten.

Gewichtsverlies of -toename - Elke gewichtsverandering heeft invloed op hoe los of strak de ring past.

Zwangerschap - Net als gewicht kan zwangerschap de ringmaat beïnvloeden. Houd er rekening mee dat vingers meer gezwollen zullen zijn.

Comfort - Ga na hoe gemakkelijk het is om het om uw vinger te doen en geef voldoende ruimte om uw vinger te laten zwellen of te krimpen, afhankelijk van de temperatuur.

Tijd - De beste tijd van de dag om de ringmaat te meten is 's avonds, omdat de vingers 's avonds groter zijn in vergelijking met de ochtend.

Opties voor het wijzigen van de ringgrootte

Maakt u zich geen zorgen als u het ringmaat de eerste keer niet goed meet, want we bieden 30 dagen gratis formaat wijziging voor maximaal twee maten groter of kleiner.

Gemiddelde ringmaten

Sommige mensen kiezen bij het kopen van een verlovingsring voor een gemiddelde ringmaat en laten deze later op maat maken. Hier ziet u gemiddelde ringmaten voor mannen en vrouwen.

Gemiddelde Ringmaat Voor Vrouwen

De gemiddelde ringmaat voor vrouwen varieert tussen 17 en 17.5.

Gemiddelde Ringmaat Voor Mannen

De gemiddelde ringmaat voor mannen varieert tussen 20 en 21.

Hulp nodig bij het vinden van uw ringmaat?

Ons vriendelijke klantenservice team staat klaar om u te helpen als u meer advies nodig heeft. Ga naar een live chat of bel ons op +32 78 48 27 58 om met een van onze teamleden te spreken..

@diamondsfactoryworld