Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

faq banner faq banner

FAQ

We hopen dat u het antwoord op al uw vragen kunt vinden in onze ' veelgestelde vragen'-sectie, maar als dit niet het geval is, neemt u dan contact op met onze klantenservice op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58

Veelgestelde vragen

Over Ons

Wij combineren een uitstekende prijs met uitstekende kwaliteit, en sluiten de tussenpersoon uit om u prijzen te bieden die lager zijn dan in de winkelstraat. We hebben ons eigen team van bekwame vakmensen en meesterjuweliers die elk stuk speciaal voor u creëren. We staan wereldwijd bekend voor het leveren van aanpasbare, betaalbare en hoogwaardige diamanten en diamantjuwelen

Verwar een uitstekende prijs niet met slechte kwaliteit. We maken gebruik van een bekwame groep van zeer ervaren ambachtslieden en meesterjuweliers. We staan wereldwijd bekend voor het leveren van gepersonaliseerde, betaalbare en hoogwaardige diamanten en diamanten juwelen, alsook voor het leveren aan verschillende winkelketens.

3 belangrijke redenen waarom we de laagste prijzen hebben:
 • Wij zijn een diamantfabrikant.
 • Wij doen geen zaken met tussenpersonen.
 • We runnen een ongelooflijk efficiënt bedrijf, zodat de overheadkosten worden geoptimaliseerd.
Opmerking:

We garanderen dat onze prijzen de laagste zijn in Nederland

Neem contact met ons op

Als u enig aspect van de geweldige waarde die wij bieden, of de kwaliteit van onze diamanten wilt bespreken, neem dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58+32 78 48 27 58 of via live chat.

Bestellingen

Het leveren van een eersteklas klanten service is zeer belangrijk voor ons. Dit is de reden waarom we u een retourbeleid van 30 dagen aanbieden, wat betekent dat als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, u deze naar ons kunt retourneren voor een volledige terugbetaling zonder dat er vragen worden gesteld.

Neem contact met ons op

Als u liever met ons vriendelijke klanten service team praat over het retourneren van een artikel, contacteer hen dan via +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Jaarlijks graveren wij vele sieraden en de kans is dan ook groot dat uw ring gegraveerd Kan worden.

Belangrijke opmerkingen over graveren

Er zijn een aantal zeer belangrijke dingen waar u tijdens het graveren op moet letten:

 • Er is een karakter limiet voor de meeste ringen
 • Door te graveren wordt de levertijd van u ring met 3 tot 4 dagen verlengt
 • Het graveren van een ring betekent dat restitutie niet mogelijk is.
 • Het aanpassen van de ringmaat is niet mogelijk na het graveren

Als u uw ring wilt graveren, raden wij u ten zeerste aan om de juiste afmetingen te nemen, met het gebruik van onze ringmaat tabel. Daarnaast raden wij u ook aan om voldoende tijd te nemen tijdens het kiezen van u ontwerp, zodat u het perfecte ontwerp kiest.

Neem contact met ons op

Als u het graveren van uw ring wilt bespreken met ons vriendelijke klanten service team, neemt u dan contact op via +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

De eenvoudigste manier om uw ringmaat te vinden is, door onze ringmaat tabel te volgen.

Als u meer hulp nodig heeft met het bepalen van de juiste ringmaat voor uw vinger, neem dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Het wijzigen van de grootte van een ring is mogelijk voor de meeste ontwerpen. Het is echter niet mogelijk om de grootte van de eeuwigheidsringen, ringen die zijn gegraveerd of ringen die een te groot verschil hebben om te vergroten of te verkleinen, te wijzigen. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van uw ringmaat, volg dan gewoon onze eenvoudige ringmaat gids voor begeleiding.

Neem contact met ons op

Als u meer hulp bij deze kwestie wilt, neem dan contact op met ons vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Gratis taxatierapport
Het leveren van een uitstekende klanten service is zeer belangrijk voor ons en daarom verstrekken we graag bij elke aankoop een gratis taxatierapport voor verzekeringsdoeleinden.

Uw gratis taxatierapport bevat alle product details en diamantspecificaties, zoals de diamanthelderheid, diamantkleur en het gebruikte edelmetaal. Dit rapport is een zeer handig document om de authenticiteit van uw product te bewijzen en uw sieraad te verzekeren.

Neem contact met ons op

Als u deze kwestie verder wilt bespreken, neem dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

De ringen voor mannen zijn in feite hetzelfde prijs als dames ringen. De stijl voor ringen voor mannen is echter veel groter wat betekent dat ze meer goud, platina of, in het geval van diamanten, meer diamanten nodig hebben, wat resulteert in een hogere prijs in verhouding tot de hoeveelheid gebruikte materialen.

Neem contact met ons op

Als u iemand wil spreken over onze ringen voor mannen, of de financieringsmogelijkheden wilt bekijken, neemt u dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58+32 78 48 27 58 of via live chat.

We begrijpen dat niet iedereen zijn/haar ringmaat weet, daarom hebben we een ringmaatgids gemaakt die u helpt bij het bepalen van de perfecte pasvorm.

Neem contact met ons op

Als u meer advies hierover wilt, neemt u dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Uw bestelling wordt thuisbezorgd door DHL. Deze verzendwijzen zijn volledig verzekerd tegen verlies, beschadiging en diefstal, tot aan het punt waarop u voor ontvangst tekent.

Neem contact met ons op

Als u meer advies wilt over de bezorg procedures, neemt u dan contact op met onze vriendelijke klantenservice team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Als u hoopt op een snellere levertijd, bespreek dit dan met ons klanten service team.

Neem contact met ons op

Als u meer advies wilt over onze bezorg opties, neemt u dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

U ontvangt e-mails over uw bezorging status. Indien u meer informatie nodig heeft over het levering procedures en correspondentie, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

We sturen u een e-mail op de dag dat uw bestelling wordt verzonden en adviseren u over de verwachte bezorgdatum, het gebruikte koeriersbedrijf en de track & trace-gegevens van het koeriersbedrijf.

Neem contact met ons op

Als u meer advies wilt over leveringsprocedures en het volgen van uw bestelling, neem dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Om uw verzoek om levering op een ander adres dan uw factuuradres te verwerken, moeten er bepaalde veiligheidsprocedures gevolgd worden. Deze procedures beschermen u en ons. Daarom hebben we bepaalde documenten van u nodig voordat we bestellingen omleiden. Neemt u gerust contact op met onze klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58, zij zijn instaat om u de nodige assistentie te verlenen.

We maken gebruik van de meest vertrouwde koeriersbedrijven die wereldwijd bekend zijn, zo zijn we zeker van het feit dat uw bestelling veilig is. Echter, voor de zekerheid verzekeren we onze pakketen voor het geval van enige verlies, beschadiging en/of diefstal tijdens verzending.

Als u een sieraad terug stuurt, bent u er zelf verantwoordelijk voor om het artikel tijdens het transport te verzekeren. De meeste koeriersbedrijven geven graag een offerte voor gegarandeerde levering de volgende dag, en ze zullen u enkel vragen hoeveel het pakket waard is en welke verzekeringswaarde u nodig heeft. Houd er rekening mee dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor verliezen die optreden tijdens het transport van items die naar ons worden terug gestuurd.

Neem contact met ons op

Als u meer advies wilt over onze verzekerings- of leveringsprocedures, neem dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Uw bestelling wordt op een eenvoudige en discrete manier verpakt, in overeenstemming met ons beleid voor veilige verpakking tijdens transport.

Discreet van buiten, elegant van binnen
In overeenstemming met ons beleid voor veilige verpakking tijdens transport, verwijst onze externe verpakking niet naar onze merknaam, diamanten, goud of sieraden, dit om ervoor te zorgen dat de waardevolle inhoud niet wordt geadverteerd. Maar maakt u zich geen zorgen, aan de binnenkant wordt de verpakking mooi gepresenteerd, zodat het klaar is om aan die speciale persoon te geven.

Neem contact met ons op

Als u ons verpakkingsbeleid verder wilt bespreken, neem dan contact op met onze vriendelijke klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Als u, om welke reden dan ook, uw bestelling wilt annuleren, neemt u dan even de tijd om ons retourbeleid na te lezen of neem contact op met een van de leden van onze klanten service op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58, zij helpen u graag verder.

We bieden twee eenvoudige manieren aan om een bestelling te plaatsen en we zijn toegewijd aan het leveren van eersteklas klanten service in elk fase van uw bestelproces.

 1. Online

  Online bestellen is eenvoudig. Selecteer uw favoriete sieraad, geef eventuele specificaties aan en ga door naar afrekenen. Als u vragen heeft over uw online bestelling, kunt u contact opnemen met een lid van onze klanten service.

 2. Telefonisch

  Ons vriendelijke verkoopteam neemt uw bestelling graag telefonisch op als dit uw voorkeur is. Ze zullen u door elke stap van uw bestelling begeleiden voordat ze de betaling in ontvangst nemen. En ze kunnen uw helpen met al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Als u hulp nodig heeft bij het plaatsen van uw bestelling, neemt u dan contact op met onze klanten service team op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58.

Retourbeleid

Neemt u alstublieft even de tijd om ons retourbeleid te lezen.

Neem contact met ons op

Als u liever met een lid van ons klanten service team wil spreken over het retourneren van een bestelling, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

We willen dat al onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankoop, daarom helpen we u graag waar mogelijk door artikelen te ruilen. Helaas kunnen we op maat gemaakte of gegraveerde items niet omruilen.

Neem contact met ons op

Als u liever met een lid van ons klanten service team wil spreken over de mogelijkheden voor het omruilen van uw aankoop, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Natuurlijk! We bieden al onze klanten een service voor het aanpassen van de grootte van ringen, dus maakt u zich geen zorgen als uw ring te groot of te klein is, want onze meesterjuweliers zijn bekwaam in het aanpassen van de grootte van ringen.

Kosten voor het aanpassen
Gebruik alstublieft onze ringmaatgids om uw exacte ringmaat te vinden en neem vervolgens contact op met onze vriendelijke klanten service op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 om een schatting te krijgen van eventuele kosten.

Als u een artikel wilt retourneren, bekijk dan ons retourbeleid, waarin de voorwaarden en procedures voor het retourneren van een artikel worden beschreven.

Neem contact met ons op

Als u liever met een lid van ons klanten service team wil spreken over de vraag of ruilen mogelijk is, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Betalingen

We zijn 100% toegewijd aan het bieden van een veilige e-commerce winkelervaring. Tot op heden hebben we meer dan 50.000 tevreden klanten bediend en ons doel is altijd om een eersteklas klanten service te bieden.

De allernieuwste e-commerce beveiliging
Onze website is beveiligd met de nieuwste beveiligingscertificaten (SSL-certificaten). Deze certificaten maken gebruik van de modernste coderingstechnologieën, zodat u met een gerust hart online bij ons winkelt.

PCI-conform
Onze systemen zijn conform de PCI Security Standards Council, opgericht door Visa, MasterCard, American Express en JCB International. U kunt meer informatie over de PCI Security Standards Council vinden op w ww.pcisecuritystandards.org..

Geverifieerd door Visa en MasterCard
We gebruiken ook Visa en MasterCard Secure Code-technologie voor het verwerken van alle bestellingen.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over het bestellen over de telefoon, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Wij bieden u graag de volgende betaalmethoden aan:

Credit- of Debitcard
Wij accepteren alle gangbare credit en debit cards.

PayPal
We accepteren graag betalingen via PayPal, selecteer deze betalingsoptie tijdens het afrekenproces. Als u via deze methode telefonisch wilt betalen, neemt u gewoon contact op met onze klanten service en wij sturen u een PayPal-verzoek. Voer na ontvangst van het verzoek de betaling uit en e-mail ons de betalingsgegevens. U ontvangt dan de orderbevestiging naast uw bestelling.

Overschrijving
We kunnen ook betalingen via bankoverschrijving accepteren. Bel of mail het klanten service team als u op deze manier wilt betalen.

Cheque
We accepteren ook betalingen per cheque. Neem contact op met een lid van ons klanten service team voor meer informatie over deze betaalmethode.

Telefonisch
We kunnen betalingen via de telefoon accepteren. Neem gewoon contact op met ons klanten service team, waar zij om uw kaart- en bestelgegevens zullen vragen om de betaling te accepteren.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over betalingsopties, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Als uw kaartgegevens zijn geweigerd, kan dat om een aantal mogelijke redenen zijn. Controleer de onderstaande redenen, of neem gewoon contact op met onze klanten service, waar zij de betaling graag via de telefoon aannemen.

Redenen voor het weigeren van een kaartbetaling
Een van de meest voorkomende redenen waarom een kaart wordt geweigerd is het beschermingsbeleid van de bank. Mogelijk moet u uw bank opbellen om hen te vertellen dat u een aankopen met een hoge waarde wilt doen.

Het is ook mogelijk dat u een van de onderstaande informatie onjuist heeft ingevoerd:
 • Naam van de kaarthouder
 • Creditcard nummer
 • Kaartbeveiligingscode (3-4 beveiligingscode op de achterkant van uw kaart)
 • Postcode

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over het telefonisch bestellen, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Afhankelijk van de gebruikte betaalmethode kan het 8-10 werkdagen duren voordat een terugbetaling is verwerkt. Op het moment dat een terugbetaling is overeengekomen, stelt onze uitstekende klanten service team u graag op de hoogte over het geschatte tijd dat nodig is voor een terug betaling.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van onze klanten service team wilt spreken over het retourbeleid en de mogelijkheid om een ​​terugbetaling te ontvangen, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Op alle bestellingen die op deze website worden geplaatst, is btw (belasting over de toegevoegde waarde) van toepassing. Alle producten die online worden getoond, zijn inclusief btw. Met het VAT Retail Export Scheme kan het btw-bedrag worden terugbetaald aan klanten wanneer ze goederen in de EU kopen en vervolgens exporteren naar buiten de EU. Bestellingen van Diamonds Factory komen echter niet in aanmerking voor het VAT Retail Export Scheme omdat we een op internet gebaseerd postorderbedrijf zijn en daarom niet in aanmerking komen voor deelname.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over dit onderwerp, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) wordt geïnd voor alle zendingen binnen de Europese Unie. Als u zich buiten het EU-grondgebied of in landen die zijn vrijgesteld van btw bevindt, neemt u dan contact op met onze klanten service op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 en zij zullen u telefonisch helpen uw aankoop te doen.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over dit onderwerp, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Ja, we zijn blij dat we waar mogelijk kortingscodes kunnen aanbieden en dat ook het hele jaar door.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over kortingen die op het moment van toepassing kunnen zijn, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Indien u twee kaarten voor één transactie wilt gebruiken, is dit zeker mogelijk. U moet er alleen voor zorgen dat beide kaarten van dezelfde eigenaar zijn en op hetzelfde factuuradres zijn geregistreerd. Bel gewoon ons klanten service team zodat zij uw betalingen via de telefoon kunnen aannemen.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van onze klanten service team wilt spreken over het betalen met twee credit cards, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Ja, we zijn er trots op om een prijsgarantie te kunnen aanbieden, wat betekent dat we streven naar gelijke prijzen. Als u gebruik wilt maken van deze service, neemt u dan contact op met onze klanten service team en geef details over het product en de prijs dat u ons wilt laten matchen.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over een prijsmatch, neemt u dan contact op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

Zodra u een betaling heeft uitgevoerd, autoriseert uw bank het bedrag voor de transactie die u heeft uitgevoerd. De daadwerkelijke verrekening van het bedrag tussen uw rekening en onze rekening is gewoonlijk binnen ongeveer 2-3 dagen voltooid. De begunstigde wordt gespecificeerd als Neve Jewels Ltd, eigenaar van het merk Diamonds Factory.

Neem contact met ons op

Als u met een lid van ons klanten service team wilt spreken over het opnemen van betalingen met uw kaart, of als u een betaling via de telefoon wilt doen, neemt u dan contact met ons op +32 78 48 27 58 +32 78 48 27 58 of via live chat.

@diamondsfactoryworld