Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Diamant Vorm

Meestal verward met het slijpsel, verwijst de diamantvorm naar de vorm waarin het geslepen is en beïnvloedt de complete look en het gevoel van een bepaald ontwerp. Het kiezen van de vorm van de diamant moet gebaseerd zijn op persoonlijke voorkeur, hoewel het goed is om op te merken dat bepaalde vormen enkele voordelen hebben.

Top Tips

Om u te helpen met het kiezen van de perfecte diamant vorm, hebben we een paar top tips verzameld.


Het is belangrijk om de vorm van de diamant te kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeuren, aangezien dit een doorslaggevende invloed heeft op het uiterlijk van het ontwerp. De meesten hebben een vorm in gedachten voordat ze met hun zoektocht beginnen, terwijl anderen vormen kunnen overwegen die zij het meest vleiend achten.

De ronde diamant wordt als de meest populaire beschouwd, mogelijk vanwege zijn tijdloze aantrekkingskracht en de neiging om meer sprankeling te genereren in vergelijking met andere vormen.

Ronde diamanten zijn doorgaans duurder in vergelijking met diamanten met een luxueuze vorm, dit is omdat ze meer facetten hebben die resulteren in meer verspilling bij het slijpen, waardoor ze duurder worden.

 

Een selectie van diamantvormen omvat:

Briljant

De meest populaire vorm omwille zijn tijdloze aantrekkingskracht. De ronde diamant heeft de neiging om de meeste schittering te genereren vanwege het grote aantal facetten.

Prinses

Een vierkante diamant waarvan wordt gedacht dat deze enorm in populariteit is gegroeid omdat hij zowel briljant als uniek is.

Marquise

Oorspronkelijk gemaakt in opdracht van Lodewijk XIV van Frankrijk, heeft de Marquise-vorm een koninklijke aantrekkingskracht en is hij perfect voor diegenen die het karaatgewicht willen maximaliseren.

Smaragd

Met zijn paviljoen dat in rechthoekige facetten is geslepen om een elegante afwerking te creëren, is de Smaragd-diamantvorm echt uniek.

Peer

Deze populaire en elegante vorm heeft een afgeronde rand en één punt en staat ook wel bekend als de ‘Teardrop’.

Hart

Het ultieme symbool van liefde en aanbidding, de hartvorm is perfect voor de romantici onder ons.

Ovaal

Perfect geproportioneerd en uniek, de ovale diamant heeft ook een schittering die vergelijkbaar is met die van de ronde diamant.

Radiant

De Radiant combineert zowel de elegante als klassieke aantrekkingskracht van de Smaragd met de eenvoud van de Ronde.

Asscher

Een vierkante versie van de Smaragd, de Asscher is echt uniek en heeft een paviljoen dat in rechthoekige facetten is geslepen.

Kussen

Met afgeronde hoeken en grote facetten om de glans te vergroten, is deze vorm al meer dan een eeuw een favoriet.

@diamondsfactoryworld