Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Kast Set Tennis Armband

KLANTBEOORDELING:
Productcode: CLBR2_01
Armband & Diamant details

PRODUCTCODE: CLBR2_01

Ontwerpnummer:

Certificaat:

Metaal

Metaal :

AFMETING

Ontdek onze
Bewaar

Herfst uitverkoop Prijs ( btw incl. )
U bespaart : 0 U bespaart : is het verschil tussen de aanbevolen verkoopprijs en wat u betaalt als u bij Diamonds Factory koopt. |
RRP: Aanbevolen verkoopprijs: Dit is een algemene schatting van de prijs waartegen het in normale winkels wordt verkocht. 5,280€
  
Hoe we de beste prijs bieden:
A verkoopt doorgaans voor

 

Wanneer u het bij ons koopt,
bespaart u

 

A verkoopt doorgaans voor
Traditionele waardeketen
Sieradenfabrikant
Groothandel in sieraden
Juwelier
Klant
U bespaart:
Wanneer u het bij ons koopt,
bespaart u
Hoe we het doen
Diamonds Factory
Ontworpen
Vervaardigd
Geleverd
Klant
Productcode: CLBR2_01
KLANTBEOORDELING:

Pas dit product aan

 • 16,5
 • 17,7
 • 18,4
 • 19,0
 • 20,3
 • Natuurlijk Diamant
 • Lab Grown Diamanten
 • VVS
 • VS
 • SI
 • I1
 • D-E
 • F-G
 • H-I
 • DF
 • EGL/SGL

Pas uw diamant aan

Filters resetten
(Alles)
0.20 - 30.00
(Alles)
(Alles)
(Alles)
100 - 5000000

Eerder nodig? Shop dan uit onze 1000en 'Klaar Voor Verzending' producten voor snellere levering of bel ons op +32 78 48 27 58
warranty
Levenslange garantie
free delivery
Gratis
bezorging
diamonds
Gecertificeerde diamanten
return
30 dagen retourtermijn
Herfst uitverkoop Prijs

The Gift of a Lifetime
The Gift of a Lifetime
Luxe verpakking

Een eeuwig geschenk

Onze dozen zijn speciaal ontworpen om de sieraden waarin ze zich bevinden aan te vullen en te beschermen. De prachtige voering van imitatiesuède in combinatie met de delicate gouden details zorgt voor een luxe verpakking die de sieraden op de best mogelijke manier zal weergeven.

Authentieke reviews door echte klanten
@diamondsfactoryworld