Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Waar moet u op letten bij het kopen van diamanten oorknopjes

2nd Januari 2020

av Kundan

Diamond Stud Earrings

Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor die ene speciale persoon, of gewoon op zoek bent voor u zelf, een paar diamanten oorknopjes is zonder twijfel een uitstekende keuze. Praktisch, tijdloos en oh-zo-chic, een prachtig paar studs zijn onmisbaar in uw juwelendoos en vullen elke outfit naadloos aan. Met zoveel keuze vraagt u zichzelf misschien af ​​uit welke stijl u moet kiezen en wat de belangrijkste verschillen zijn tussen elk stuk. Hier zijn een paar van onze toptips die u kunt volgen wanneer u op zoek bent naar het perfecte paar diamanten studs.

Stel uw budget in 

Dit lijkt misschien een voor de hand liggend uitgangspunt bij het investeren in een diamant juweel, maar het is belangrijk om een ​​budget in gedachten te houden. Uw budget bepaalt de grootte en kwaliteit van de diamant die u zich kunt veroorloven. Zodra uw budget op zijn plaats is, kunt u kijken naar de beste waarde voor uw geld.

Volg de 4 C's 

U bent misschien al bekend met de 4 C's - slijpkwaliteit, karaat, zuiverheid en kleur, bij het kopen van diamanten juwelen (zo niet, bezoek dan gerust onze Diamant Gids). Het is de moeite waard om erop te wijzen dat bij diamanten oorknopjes de kwaliteit niet zo belangrijk is als bij het zoeken naar een ring. Dit is te wijten aan het feit dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat studs van dichtbij zullen worden bekeken in vergelijking met een diamanten ring die meer zichtbaar is.

Als u de beste waarde voor uw budget wilt krijgen, kunt u wegkomen met een lagere helderheid classificatie, omdat kleine insluitsels of gebreken niet zo opvallen in een oorbel, en ook een lagere kleur graad. Het belangrijkste om te overwegen bij het volgen van de 4 C's voor diamanten oorbellen is het slijpkwaliteit, omdat diamanten met een hogere slijpkwaliteit de neiging hebben om meer schittering te genereren. Natuurlijk is het karaat gewicht ook belangrijk, omdat dit over het algemeen de grootte en het uiterlijk van uw diamanten studs zal bepalen. Het is echter belangrijk op te merken dat wanneer we kijken naar het karaat gewicht voor diamanten oorbellen, het vermelde gewicht voor de twee studs samen is. Bijvoorbeeld oorbellen die als 1 kt worden vermeld, is elke stud 0,50kt.

Kies een Instelling

Diamond Stud Earrings Settings

Basket en chaton-klauw zetting zijn de meest voorkomende instellingen voor diamanten oorbellen. Deze zettingen laten de diamanten op hun best zien en zorgen voor veel schittering. De afwerking is zowel klassiek als minimalistisch van uit

Een martini zetting is ook een vrij populaire zetting. Deze stijl heeft meestal drie uitsteeksels die de steen op zijn plaats houden - in de vorm van een martini-glas. Naarmate de vorm aan de onderkant smaller wordt, zorgt deze instelling ervoor dat de diamant dichter bij de oorlel komt te zitten.

Kast zetting studs zijn een geweldige optie voor dagelijks gebruik, omdat de diamant wordt omringd door zijn metalen zetting voor extra veiligheid. 

Kies een diamant vorm

Diamond Stud Earrings - Diamond Shape

Van de tijdloze briljant tot de moderne smaragd slijpvorm, er zijn net zoveel opties als het gaat om diamantvorm als bij het kopen van een ring. De vorm die u kiest zal uiteindelijk afhangen van uw persoonlijke smaak, al is het een goed idee om op te merken dat dit ook van invloed kan zijn op de prijs. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een ontwerp dat nooit uit de mode zal raken, dan is een briljant diamant een goede optie, voor iets exclusievers kunt u een marquise-slijpvorm overwegen.Van de tijdloze briljant tot de moderne smaragd slijpvorm, er zijn net zoveel opties als het gaat om diamantvorm als bij het kopen van een ring. De vorm die u kiest zal uiteindelijk afhangen van uw persoonlijke smaak, al is het een goed idee om op te merken dat dit ook van invloed kan zijn op de prijs. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een ontwerp dat nooit uit de mode zal raken, dan is een briljant diamant een goede optie, voor iets exclusievers kunt u een marquise-slijpvorm overwegen.

Kies een metaalsoort 

Diamond Stud Earrings - Metals

De meeste mensen zullen een voorkeur hebben voor een bepaald type metaal bij het kopen van sieraden en uw keuze moet gebaseerd zijn op persoonlijke smaak. Van elegant witgoud en duurzaam platina tot het mooie en modieuze rosé goud, er zijn veel afwerkingen om uit te kiezen. Mensen met een bijzonder gevoelige huid kunnen voor hun diamanten oorbellen kiezen voor platina, omdat het een hypo allergeen metaal is.

Het type metaal dat u kiest, heeft ook invloed op de prijs die u betaalt voor uw diamanten studs, bijvoorbeeld platina is duurder dan wit goud, dus het is een goed idee om hier rekening mee te houden wanneer u een aankoop wilt doen . 

WINKEL DIAMANTEN OORKNOPJES


Andre gode ting å lese

@diamondsfactoryworld